Παγκόσμια ημέρα κατοικίας

Δευτέρα 03-10-2016 χθες…

Κάθε πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη, καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του ΟΗΕ η παγκόσμια ημέρα κατοικίας, για να υπενθυμίσει στη διεθνή κοινότητα ότι η διαβίωση σε μία αξιοπρεπή κατοικία είναι δικαίωμα όλων.

Ένα δικαίωμα που ενισχύεται ακόμα περισότερο όταν ο πολίτης έχει εξασφαλισμένη την κατοικία του από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς (επίκαιρο το θέμα δυστυχώς…).

Μια κατοικία, το πιο χρήσιμο περιουσιακό στοιχείο μας, η οποία δυστυχώς είναι ανά πάσα στιγμή αντιμέτωπη με την καταστροφή για λόγους ξεκάθαρους και προφανής..

Δυστυχώς, δεν είναι απίθανο μια φυσική καταστροφή, μια φωτιά (από ένα απλό βραχυκύκλωμα για παράδειγμα), ένα σπάσιμο σωληνώσεων ή μια τρομοκρατική ενέργεια και πολλοί άλλοι παράγοντες, να “γκρεμίσουν” όσα με κόπο έχουμε φτιάξει

Ευκαρία λοιπόν (και λόγω της ημέρας) να ευαισθητοποιηθούμε λίγο παραπάνω και να αφυπνιστούμε όσον αφορά την εξασφάλιση του σπιτιού μας, που στεγάζει όνειρα και οικογένεια.

 

ΥΓ. Ο διαγωνισμός μας θα είναι ανοιχτός ακόμα για λίγο καιρό. Η εξασφάλιση για την οποία μιλάμε μπορεί να γίνει δική σας συμμετέχοντας σε αυτόν. Δείτε εδώ…